Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Αναζητώντας τον κύριο Τέλειο

0

Τον τελευταιο καιρο ακουω μονιμως τις φιλες μου να λενε το ποσο ατυχες ειναι, οτι δεν υπαρχει κανενας σωστος αντρας εκει εξω και αλλα παρομοια. Και ναι ισως να ειναι η αληθεια... αλλα εν μέρει. Δες το λογικα... γινεται να εξαφανιστηκαν οι αντρες απο προσωπου γης η ξαφνικα να εγιναν ολοι προβληματικοι; 


Ας είμαστε ρεαλίστριες!!! Δεν είναι όλοι οι άντρες γουρούνια, πέφτουλες, άξεστοι, δε γίνεται να το παίζουν άνετοι, να προσπαθούν να σε "ρίξουν" και μετά να εξαφανίζονται, να ζήτουν μόνο από σένα χωρίς αυτοί να δίνουν το ελάχιστο. Απλά δε γίνεται! Eντάξει ναι - μερικοί μπορεί και να είναι - αλλά ας μην κάνουμε βιαστικές γενικεύσεις. Ίσως θα πρέπει να χαμηλώσουμε και εμείς λίγο τα στάνταρ μας. Να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν που φαίνεται να έχει προοπτική αλλά δεν ικανοποιεί τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε στο μυαλουδάκι μας. 

Προφανώς και ο άντρας ο ψηλός, ο γυμνασμένος, με το θεληματικό πηγούνι, που έχει "καλή" δουλειά, αυτοκίνητο, φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, που έχει μούσια και τατού σύμφωνα με τη μόδα της εποχής, που είναι ταυτόχρονα ευγενικός, τρυφερός, με καλούς τρόπους και ωραίο γούστο απλά ΔΕΝ υπάρχει! Και αυτό γιατί σε αυτή τη ζωή δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. O κύριος Τέλειος ή ο Mr Perfect αγγλιστί είναι ένα κλισέ που έχει τις ρίζες του σε "σκοτεινές" εποχές και φυσικά δεν υφίσταται εφόσον αποδεδειγμένα κανείς δεν είναι τέλειος.

Δε γίνεται όλα τα καλά και ιδανικά να συνδυάζονται σε έναν μόνο άνδρα. Ο sexy και δυναμικός αλλά παράλληλα ρομαντικός και με αίσθηση του χιούμορ υπάρχει μόνο στη Μαρία της Γειτονιάς για όσους την πρόλαβαν. Ο αλήτης που μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα μόνο για εμάς - και καλά- σίγουρα θα μεταμορφωθεί και για άλλες. 


Ο Τέλειος άντρας μπορεί να βρίσκεται στο παιδί που σου φτιάχνει τον καφέ κάθε πρωί πριν πας στη δουλειά, σε αυτόν που σε κοίταζε σήμερα το πρωί αλλά εσύ ούτε που του έδωσες σημασία επειδή δεν ήταν 1,85 ή στα μάτια του παιδικού σου φίλου.

Μην περιμένεις να έρθει πάνω στο άσπρο άλογο. Μπορεί να έρθει μέσα σε άσπρο Auris, πάνω σε άσπρη Vespa ή πάνω σε άσπρο surfboard. Για αυτό πριν βιαστείς να απογοητευτείς και να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα, έλεγξε όλα τα μεταφορικά μέσα!



Ran






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου