Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Rockwave Festival 2015

1


Rockwave Festival 2015


Το πιο επιτυχημένο μουσικό event της χώρας γίνεται φέτος 20 ετών και το γιορτάζει rockάροντας!








Μία σειρά από επιτυχημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα συγκροτούν φέτος το line up του festival που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει και να μας απογειώσει! Ξεχωριστό πρόσωπο του φετινού event θα είναι ο Robbie Williams ο οποίος ερχόμενος στην Ελλάδα για πρώτη φορά υποσχέθηκε στο ελληνικό κοινό μια αξεπέραστη βραδιά και δήλωσε ότι για όλα φταίει ο manager του! 

Take a look!





Εκτός όμως από τον Robbie Williams θα εμφανιστούν στη σκηνή του Τerra Vibe Park και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ακόμα και των πιο απαιτητικών!

Τα events ξεκινούν στις 30 Μαΐου με τους "lonely boys" Black Keys να βρίσκονται στη σκηνή της πρεμιέρας του show και τους Black Angels να μας συνεπαίρνουν στον ψυχεδελικό τους ρυθμό. Μαζί τους τα ελληνικά συγκροτήματα 1000mods, Puta Volcano και The big nose attack που μας αποδεικνύουν ότι υπάρχει μουσική ροκ σκηνή και στην χώρα μας! 

Σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 20 Ιουνίου την εμφάνισή του θα κάνει ο Robbie Williams και οι αγαπημένοι μας Kovacs με την επιτυχία της χρόνιας στα ελληνικά charts, "My Love" καθώς και με πολλά άλλα αγαπημένα μας κομμάτια!

Τα events συνεχίζονται στις 4 Ιουλίου με τους Prodigy και τους Judas Priest να μας μεταφέρουν σε electro και heavy metal ρυθμούς! Μαζί τους και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες!

Η αυλαία πέφτει στις 21 Ιουλίου με τους Mano Chao La Ventura και τους Baildsa να κλείνουν το μουσικό γεγονός και τα είκοσι χρόνια του θεσμού πανηγυρικά!



Αναλυτικά το πρόγραμμα του Rockwave Festival :



    Το μουσικό event της χρονιάς ξεκινά μόλις σε 18 μέρες από σήμερα! Make sure ότι έχεις προμηθευτεί το εισιτήριο σου και δίνουμε ραντεβού σε λίγες μέρες! 



    P.S. Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ: Rockwave Festival 2015



    1 σχόλιο :