Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Thick Eyebrows-Dare to go Thick!

0


Thick Eyebrows 

Tο νέο trend που ήρθε για να μείνει!





  Οι εποχές που τα λεπτά και κακοσχηματισμένα φρύδια ήταν στη μόδα έχουν περάσει...και ελπίζω ανεπιστρεπτί! Τον τελευταίο καιρό στη μόδα είναι τα φυσικά, πλούσια και καλοσχηματισμένα φρύδια που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, κάνουν το βλέμμα μας πιο έντονο και μας δείχνουν πιο φρέσκιες και υγιείς!








Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι για να αποκτήσουμε τα πλούσια φρύδια των μοντέλων και των σταρ όπως αυτά της θρυλικής Audrey Hepburn ή της νεότερης Cara Delevingne.
















Tο καστορέλαιο, το ελαιόλαδο αλλά και το λάδι καρύδας είναι οι πιο διαδεδομένοι και πιο αποτελεσματικοί!







  Ωστόσο επειδή δεν έχουμε συχνά το χρόνο αλλά και την υπομονή για να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα νέα trends παρακάτω σας έχω δύο απλές τεχνικές που θα σας λύσουν στην κυριολεξία τα χέρια!





1.Μία οικονομική, γρήγορη αλλά και αποτελεσματική τεχνική, είναι να χρησιμοποιήσετε μολύβι φρυδιών ή σκιά σε σκούρο καφέ.






2.Ωστόσο, προτείνω να χρησιμοποιήσετε τα gel φρυδιών που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό στο εμπόριο.





Είναι λιγάκι πιο “τσιμπημένα”, αλλά το αποτέλεσμά τους είναι σίγουρα πιο «επαγγελματικό» από τις άλλες μεθόδους αλλά και από τα μάσκαρα φρυδιών που κυκλοφορούν.



  Εγώ χρησιμοποιώ και τις δυο τεχνικές με επιτυχημένο αποτέλεσμα όπως θα δείτε και παρακάτω:

  • με σκιά: 


  • με gel φρυδιών:




Tip: Τα gel φρυδιών βγαίνουν σε πολλές σούπερ αποχρώσεις και δίνουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Διαλέξτε τη δική σας που να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας και της επιδερμίδας σας και κάντε τη διαφορά!






Dare to Go Τhick!


P.S. Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα εγώ είναι μία απλή καφέ σκιά που τη βρίσκουμε σε οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών και το gel φρυδιών της Make Up Forever (απόχρωση 20 διότι έχω ginger hair).



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου